SZNDCS

Ha olyan weboldalt szeretnél, ahol minden klappol

A közösségi médián fontos a jelenlét. De egy saját weboldal – az már a következő szint. Egy teljesen személyre szabott, a saját márkáddal átitatott felület. Biztos lehetsz benne, hogy ügyfeleid szemében nagyot nősz majd.

Most magam ellen fogok beszélni… Szóval weboldalt akár te magad is össze tudsz rakni. Az internet tele van ingyenes sablonokkal, amit pár kattintással ráhúzhatsz a tartalmaidra. Összeguglizol hozzá még pár fotót design elemként is és kész is. De miért akarnál olyan oldalt, amihez hasonló a tiéden kívül még több ezer létezik? Az adminisztrációs feladatokról és a tárhely / domain beállításairól már nem is beszélve. Miért ne lehetnél egyedi? Hisz a szolgáltatásod is az.

Mi lenne, ha neked ezzel nem kellene foglalkoznod? Segítek az egész weboldalépítősdiben már a domain regisztrációtól kezdve. Egyedi, designos sablont hozok létre az oldalad számára. Beállítom neked, hogy minden felületen szépen mutasson. Sőt, igény szerint karban is tartom. Te pedig hátra dőlhetsz és foglalkozhatsz az ügyfeleiddel.

Kérj árajánlatot és vágjunk bele.

English Hungary